Noorwegen puur

De filmmakers Ad van Roosendaal en Anneke Zonneveld vertonen binnenkort hun productie ‘NOORWEGEN PUUR, een rugzak vol avontuur’. En wel op 10 maart 2020 in Het Kulturhus aan de Kerkstraat 68 in Giesbeek. Een boeiende presentatie met foto, video, audio en life speaker support op een groot projectiescherm. Noorwegen: van noord tot zuid, van natuur en cultuur, in alle seizoenen. Reisverhalen, ontroerend mooi en vol verrassingen.

NOORWEGEN puur, foto flyer voor drukwerk rgb 150 dpi 1800 x1200Ad en Anneke hebben al diverse shows in hun programma staan. Op 10 maart 2020 verzorgen zij de openbare avond voor de NVBG regio Arnhem (Giesbeek). Op deze open avond is iedereen welkom, lid of geen lid. Iedereen kan en mag een kijkje nemen in de AV-keuken van deze veelzijdige fotografen en videofilmers. Ondersteund met ingesproken teksten en life speaker support maken zij hun reisverhalen nog persoonlijker. Nieuwsgierig naar deze Noorwegengangers? Bezoek ze op www.fotoroosendaal.nl. Kom gerust kijken.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 u. De show start om 20.00 u. Tegen 21.00 u is er een pauze en rond 22.15 u wordt de avond afgerond. De entree bedraagt € 5,-. Reserveren is niet nodig.

Een show voor Noorwegengangers en mensen die geïnteresseerd zijn in ‘het hoge noorden’.

NOORWEGEN PUUR A5 flyer NVBG Giesbeek