Faciliteiten

SGCZ De Brede blik beschikt voor de verhuur over een viertal zalen:

  1. De grote culturele zaal
  2. De kleine culturele zaal
  3. De grote vergaderzaal
  4. De kleine vergaderzaal

Voor de beschikbaarheid van de zalen zie hiervoor het agenda menu.

Naast beschikbaarheid van de zalen is de verhuur ook mede afhankelijk van de inzetbaarheid van vrijwilligers. De SGCZ werkt uitsluitend met vrijwilligers en heeft geen beheerder in dienst.

Grote culturele zaal

Voor grote bijeenkomsten heeft De Brede Blik een multifunctionele zaal van 180 m2 met bar. U kunt de zaal door een flexibele tussenwand vergroten met een podium van 90 m2. De zaal met podium heeft een professionele licht- en geluid installatie. Verder is een beamer met scherm beschikbaar voor het geven van presentaties. Voor het gebruik van het podium is afstemming noodzakelijk met de Paulusschool. Oud-leerlingen van de Paulusschool kunnen desgewenst tegen een vergoeding de licht- en geluid installatie bedienen.

De grote zaal heeft een bar en faciliteiten voor het serveren van koffie, thee en zwak alcoholische dranken. Bij grote evenementen besteedt de SGCZ de catering uit aan de lokale horeca.

P1020433      P1020431

Kleine culturele zaal

Voor culturele activiteiten van een beperkte omvang  heeft De Brede Blik een voormalig klaslokaal tot haar beschikking.  De zaal is 58 m2 groot  en kan desgewenst ook ingericht worden met tafels en stoelen. Standaard  is de zaal leeg beschikbaar. De zaal wordt ook als overloop voor de grote culturele zaal gebruikt.  De kleine culturele zaal heeft geen licht- en geluid installatie.

Grote vergaderzaal

Voor grote vergadering heeft de Brede Blik een  voormalig klaslokaal tot haar beschikking. De zaal is ruim 53 m2 groot en geschikt voor vergadering tot zeker 25 personen.  In overleg kunnen wij  koffie, thee, frisdranken en licht alcoholische consumpties vooraf beschikbaar stellen.

1-DSC_17941-DSC_1795

Kleine vergaderzaal (voormalig internet café)

Voor kleine vergaderingen heeft De Brede Blik een kleine vergaderzaal van 25 m2. De zaal is geschikt voor vergaderingen van maximaal 8 personen. In de zaal is een internet aansluiting (voormalig internet café).

P1020445

Algemene voorwaarden verhuur zalen door de SGCZ