Kinderopvang

humankind  Kinderopvang en -ontwikkeling

Kinderdagverblijf De Vuurvliegjes

Kinderdagverblijf De Vuurvliegjes is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. De vertrouwde gezichten van onze enthousiaste en deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat niet alleen jouw kind, maar ook dat jij je bij ons prettig voelt. Bij ons beleven kinderen een dag vol ontdekken, buiten spelen en genieten van de rustmomentjes tussendoor. Elke dag weer!

Peuteropvang DE Paddenstoel

Onze centrale ligging is ideaal. Wij bieden kinderen een plek om te groeien, spelen, ontdekken, leren en te ontwikkelen. Ons team bestaat uit enthousiast en betrokken pedagogisch medewerkers met veel ervaring. Wij werken met een VVE programma (Voorschoolse – en vroegschoolse educatie) om de ontwikkeling van peuters optimaal te stimuleren en voor te bereiden op de basisschool. Buitenspelen en buitenzijn vinden wij heel belangrijk en daarom zijn wij elke dag buiten te vinden. Daarnaast werken wij nauw samen met de  basisschool.

BSO De Verrekijker

BSO De Verrekijker bevindt zich in het kulturhus Giesbeek samen met de basisschool . Kinderen gaan in één sprong van school naar de BSO. Na een lange dag op school kunnen zij hier genieten van hun vrije tijd. Bij ons is er iedere dag iets te beleven voor kinderen van 4 tot 13 jaar: knutselen, muziek maken, voetballen, discofeest, hutten bouwen, koken en uren bouwen. Samen maken wij er een feestje van!

Voor meer informatie zie de website van Humankind vestiging Giesbeek