DJF Dance Centre

Supercoole danslessen in Giesbeek! Want sinds januari is DJF DANCE CENTRE gestart met danslessen in Kulturhus De Brede Blik.

DJF DANCE CENTRE is een allround dansschool met diverse vestigingen in de regio Arnhem. In onze dansscholen in ZEVENAAR en DUIVEN en de leslocaties ELST, LOBITH en DOESBURG, staat plezier altijd op de eerste plaats. Hoe ‘goed’ je bent is voor ons niet belangrijk.
Want wij vinden: dansen is voor iedereen!

We bieden op de verschillende locaties uiteenlopende stijlen. Van urbanlessen als STREETDANCE, HIPHOP en AFRO-DANCEHALL. Stoere dansstijlen waarbij je je lekker los kan bewegen, maar ook dansvormen waarbij een strakkere techniek voorop staat zoals KLASSIEK en MODERN JAZZ. Kortom, lekker bewegen op herkenbare muziek met dans die zowel voor jongens als meisjes ‘cool’, maar vooral ook ‘FUN’ zijn. Voor iedereen en voor elk niveau, al vanaf 2 jaar.

In GIESBEEK bieden we met diverse STREETDANCE groepen vanaf 4 jaar en HIPHOP vanaf 9 jaar. Wanneer je een abonnement hebt om meerdere keren per week bij ons te dansen, kan dat ook altijd op een van de andere locaties.

Lijkt het uw dochter of zoon leuk om bij ons te komen dansen, dan zijn ze altijd welkom voor een PROEFLES!

Voor meer info, inschrijven of opgeven voor een proefles, ga naar onze site DJF DANCE CENTRE.NL of app naar 06- 5335 2082

combiflyer DJF giesbeek_doesburg