Een avondje DAKAR rally 2020 in Kulturhus De Brede Blik

Op 5 januari 2020 gaat de DAKAR rally 2020 vanuit Jeddah, Saudi- Arabië, van start. Bij de Rally trucks gaat met startnummer 530,  Joel Ebbers uit Giesbeek, deelnemen als team lid van het Riwald Dakar rally team. Als onderdeel van dit team gaat ook een Hybride Rally Truck met nummer 507 van start. Deze Hybride uitvoering mag een wereldprimeur worden genoemd en men is zeer benieuwd naar de prestaties van dit voertuig gedurende de rally. Voor de liefhebber en voor alle overige geïnteresseerden wordt er op een nog te bepalen datum, in het Kulturhus De Brede Blik een avond georganiseerd waarbij u deze rally, samen met Joel Ebbers  nogmaals kunt beleven. Wij informeren u over datum en tijd van deze avond via het Angerlo’s Nieuws en onze website: www.kulturhusgiesbeek.nl