Kinderopvang

logo humanitas

Kinderdagverblijf De Vuurvliegjes in het hart van het dorp Giesbeek is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat niet alleen uw kind, maar ook u zich bij ons prettig voelt. Ons kinderdagverblijf is klein, licht en ruimtelijk.

We zitten in Kulturhus De Brede Blik, samen met Peuterspeelzaal De Paddestoel en Buitenschoolse Opvang De Verrekijker. Daarmee werken we nauw samen, net als met de basisschool.

Natuurlijk is er vooral ook veel tijd voor vrij spel, alleen of samen. Een boekje lezen, een toren bouwen, een puzzel maken, met de poppen spelen, een uitstapje maken in de buurt, samen zingen en soms ook samen ruziemaken.

Kinderdagverblijf de Vuurvliegjes is maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 18:30. De peuterspeelzaal de Paddenstoel de ochtend geopende van ma t/m vrij m.u.v de schoolvakanties. BSO de Vuurvliegjes biedt iedere schooldag tussen 7:30-8:30 voorschoolse opvang en na schooltijd tot 18:30. In de vakanties zijn we de hele dag open en is er ruimte voor speciale activiteiten.

Contact

Kinderdagverblijf de Vuurvliegjes

Peuterspeelzaal De Paddestoel  

Buitenschoolse Opvang De Verrekijker