Foto middag woensdag 2 november 2016 in ons Kulturhus

De SGCZ organiseert op woensdag 02 november een FOTO MIDDAG van: 14.00 tot 16.00 uur  in de grote zaal van het Kulturhus.   De zaal gaat om 13.30 uur open en toegang is gratis. U kunt onder het genot van een kopje koffie/thee,  kijken naar foto’s van het “oude” Giesbeek. Foto’s van:  gebeurtenissen, gebouwen, verenigingen enz.  De beelden worden op een groot scherm geprojecteerd en waar mogelijk van commentaar voorzien. Ook wordt Uw inbreng en hulp gevraagd om bij diverse foto’s de mensen te herkennen die erop staan afgebeeld zodat dit kan ook worden gearchiveerd door de CVZ.

Aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld (niet verplicht) om zodoende de zaal zo goed mogelijk in te kunnen richten. Aanmelden:  info@kulturhusgiesbeek.nl of wimlourens@hotmail.com   Of bellen naar: 06-30379757

 

liemers-historieGetoonde foto komt van de website van Liemers Historie